Eindelijk....

Hè hè, eindelijk... Daar ben ik dan. Na 8 maanden, 1 week en 3 dagen in mijn mama's buik te hebben vertoefd, besloot ik dat het tijd werd om eruit te gaan. Werd me toch iets te krap... Ze hadden me pas op 6 april verwacht, maar zo lang kon ik niet wachten hoor. Ik vond het heel erg fijn om eindelijk mijn ouders te zien en te voelen. Ik werd er helemaal rustig van.

Vanaf nu ga ik jullie op de hoogte proberen te houden van mijn leven. Als er bijzondere dingen gebeuren zal ik dat zeker met jullie delen.

Sol | 21-03-2006 | Link | Comments (2)
Vice Us president Luis Liberman in Mondy nighttime explained supervision administrators in the future would likely mail congress - whom give back Wednesday via trip - a new invoice for you to restriction your influx involving short-term cash purchases that were found in recent months and they are enjoying Costa Rica¡¯s interesting rates throughout colones.
rolex yachtmaster | 22-02-2013
Over the years, we have built up a large database of loyal customers who keep coming back for the best quality reproduction watches we have available for sale.
cheap rolex watches | 15-04-2013
Reactie
Naam
*
E-mail
* (wordt niet gepubliceerd)
Website
 
Reactie gegevens bewaren op deze computer.
Type de cijfers op het plaatje over ter controle.
* verplicht