Schapekop

Papa moest vandaag aangifte doen bij de burgelijke stand van Dordrecht. Jaaa, want daar ben ik geboren. Tot ongenoegen van mijn vader, want die had liever gezien dat ik was geboren in Amsterdam. Maar ik ben wel blij hoor dat ik in Dordrecht ben geboren, want mama was daar in hele goede handen. En toen papa aangifte ging doen, kreeg hij een pluche schaapje mee voor mij. (als je in Dordrecht geboren bent, dan ben je een schapekop). Wedden dat ik niks had gekregen in Amsterdam....?!?

Sol | 22-03-2006 | Link | Comments (2)
A chew over is besides a temper brainchild also a vogue embellishment again a figure of prosperity, loom to the fore when we drop in to the extensive wholly worth normal markets.
rolex replica | 19-10-2012
Tot ongenoegen van mijn vader, want die had liever gezien dat ik was geboren in Amsterdam.
Reactie
Naam
*
E-mail
* (wordt niet gepubliceerd)
Website
 
Reactie gegevens bewaren op deze computer.
Type de cijfers op het plaatje over ter controle.
* verplicht