1e fotoshoot

Nou, vandaag was het zo ver hoor. Fotograaf Roland J. Reinders zou onze 1e familieportret maken. Ik had me er best op verheugd. Was nl eigenlijk best nieuwsgierig hoe dat dan zou gaan. Maar toen het moment daar was, was ik zoooo moe... Ik viel gewoon in slaap. Volgens mama probeerde Roland me nog wakker te krijgen, maar ik sliep zo vast dat ik slapend op de foto sta... Ach, volgende keer beter... Ik zie er in ieder geval wel cool uit ;-)


Sol | 02-04-2006 | Link | Comments (2)
Awareness charges throughout colones are generally better when compared with greenback charges of their household international locations.
rolex replica uk | 22-02-2013
Ik zie er in ieder geval wel cool uit ;-)
Reactie
Naam
*
E-mail
* (wordt niet gepubliceerd)
Website
 
Reactie gegevens bewaren op deze computer.
Type de cijfers op het plaatje over ter controle.
* verplicht