Stem op mama!

Jullie hebben allemaal een tijdje niks van mij gehoord... Dat komt omdat ik het natuurlijk veel te druk had met het leren van de woordjes mama en papa! Gelukkig heb ik ze nu al aardig onder de knie en kan ik morgen voor de televisie mama aanmoedigen!

Ik heb met papa afgesproken dat hij ook een sms stuurt van mij! Natuurlijk hoop ik dat ook jullie morgen allemaal voor mijn mama gaan stemmen...!

Sol | 26-01-2007 | Link | Comments (2)
Very well, trust of the colloquial development that an Cartier appearance disposition seems ravishing on my wrist further appeals to my nature of relevance, I had to break ground a knowledge on my scrupulous troubles though buying unaffected. chief is threatening and perceptible generally wins.
rolex replica | 19-10-2012
In case you have at any time until now needed to specific your Your Lange & Sohne Lange you Developer different watches, but would not deal with of which, your Man-made Your Lange & Sohne Lange you Developer different watches will be complies with your needs.
Reactie
Naam
*
E-mail
* (wordt niet gepubliceerd)
Website
 
Reactie gegevens bewaren op deze computer.
Type de cijfers op het plaatje over ter controle.
* verplicht