Kijken naar mijn mama!

Zaterdag mocht ik voor de 2e keer met papa mee om naar mijn mama te kijken! Ik vind dat mama erg goed kan schaatsen! Natuurlijk ben ik heel erg blij dat jullie weer op mijn mama hebben gestemd en dat mijn mama door is naar de volgende ronde! Ik ben erg trots op haar! Zelf vind ik het nog erg moeilijk om te lopen... Ik ben inmiddels wel druk aan het oefenen hoor! Thuis heb ik een speciaal karretje waarachter ik al zelf kan gaan staan... Soms loop ik met dit karretje al een klein stukje! Wanneer mama of papa mij vasthouden loop ik zelfs nóg beter!

Tijdens de show kreeg ik van een aantal hele lieve mensen ook nog allemaal mooie knuffels... Daar speel ik natuurlijk graag mee! Dank u wel!

Sol | 28-02-2007 | Link | Comments (2)
They might previous when the very best items -- coupled with within a substantially reduced price.
Thuis heb ik een speciaal karretje waarachter ik al zelf kan gaan staan.
gucci replica | 06-12-2017
Reactie
Naam
*
E-mail
* (wordt niet gepubliceerd)
Website
 
Reactie gegevens bewaren op deze computer.
Type de cijfers op het plaatje over ter controle.
* verplicht