Ik kan bijna lopen!

Nog heel eventjes en dan is het eindelijk zover... Dan kan ik lopen en mama en papa nog beter bijhouden! Ik heb de afgelopen weken heel erg veel geoefend en loop nu aan papa's of mama's pink... Soms zelfs al aan een klein koordje en moet ik helemaal zelf mijn balans houden!

Ook kan ik al met balletjes gooien. Als papa een balletje naar mij gooit, pak ik hem netjes op en gooi hem weer terug! Daar is vooral oom Greg erg blij mee, want die wil dat ik net als hem ook honkballer word...

Sol | 22-05-2007 | Link | Comments (17)
Costa Rica to regulate short-term currency exchange purchases via in foreign countries
rolex replica | 22-02-2013
It truly is uncomplicated after you realize where to find the very best bargains to get all these purses online. Gucci purses are usually famous thus to their top quality components and divine design.
replica handbags | 06-03-2013
Physically, Louis Vuitton reproduction purses, and I want to design patterns of the LV who certainly spent a lot of work it in color to bright red, brilliant purple, and deep dark green.
Welcome to our shop!! Please chick my name
http://www.samewatches.co.uk
[url =http://www.samewatches.co.uk/]same watches[/url]
replica watches | 05-07-2013
What amazing post,I have been looking for several days.I will recommend it to my friends.Thanks.
This is such a beautiful way getting the way of life. So proud to be their child.
It's so overwhelming to read your posts. The way you share every sweet moments of your life is just wonderful.
This is really amazing stuff , i must say. So cool and pleasing. Looking forward for more. Thanks for sharing.
Chiropractor | 09-09-2013
azing stuff , i must say
Replica Watches | 25-02-2014
Mijn eerste bezoekje aan het consultatiebureau ging bijna niet door. We waren te laat op de afspraak, omdat mama het niet kon vinden.
Repliki zegarków | 31-03-2014
het niet kon vinden
Goedkope kleding | 23-04-2014
I put a link to my site to here so other people can read it. My readers have about the same happy.
ralph lauren shirts | 18-09-2014
over ter controle
Om 10.30 uur moest mijn papa zich melden op de luchthaven Lelystad waar hij een theorieles kreeg. Om 13.30 uur ging hij samen met mijn mama en een instructeur de lucht in! Hij mocht na het opstijgen zelf vliegen...
Replica Horloges | 26-12-2014
it's very useful.
hair extensions uk | 18-01-2015
Swiss Luxury Brand Patek Philippe Replica Watches UK | Good Quality AAA Replica Watches For UK Sale!
replica watches | 28-11-2015
Soms zelfs al aan een klein koordje en moet ik helemaal zelf mijn balans houden!
Replica Breitling | 12-06-2017
Reactie
Naam
*
E-mail
* (wordt niet gepubliceerd)
Website
 
Reactie gegevens bewaren op deze computer.
Type de cijfers op het plaatje over ter controle.
* verplicht